Hoeveel kilometer loop jij?
home  > inschrijven

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk tot donderdag 21 augustus

Verzamel al je vrienden, familie, kennissen, buurman/ buurvrouw, juf/ meester en loop gezellig mee. Meedoen kost € 7,50 voor 4 avonden. Er wordt elke avond 5 km gewandeld. Als je alle vier de avonden meeloopt ontvang je een medaille. Onderweg zal er een post staan met water en fruit voor alle deelnemers.

Je betaalt het complete bedrag contant op de eerste avond voor de start. Bij betaling ontvang je je startkaart.

Voor degene die niet elke avond kan, maar deze gezellige manifestatie toch niet helemaal wil missen, is er dit jaar de mogelijkheid één of meer losse dagen mee te lopen, de kosten hiervoor zijn €4,00 per dag. Dit kan contant voorafgaand aan de start worden voldaan. Je krijgt hiervoor een dag-certificaat, ranja en fruit. 

Voor de peuters en de kleuters van groep 1 en 2 bestaat de mogelijkheid om 1 avond mee te lopen. (29 augustus) Deelname hiervoor is  €4,00. Dit kan contant voldaan worden op de laatste avond voor de start. De deelnemende peuters en kleuters krijgen een dagmedaille voor hun prestatie en uiteraard is er voor hen ook water en fruit.  

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 21 augustus door het contactformulier op deze website in te vullen en te versturen of een mailtje te sturen info@avond4daagse-schiermonnikoog.nl

Geef bij opgave aan of je voor medaille 1, 2, 3 of 4 loopt (dus of je voor de eerste, tweede, derde of vierde keer meedoet aan de avond4daagse op Schiermonnikoog). 

Daarnaast graag even een vermelding als het om een peuter/kleuter gaat die alleen de laatste avond mee doet.